MARTURII DESPRE MIRACOLUL FLACARA VIOLETA

NUME: I.

PRENUME: Elena

ORAS: Bucuresti

Doamna Elena a avut probleme mari de sanatate (dupa cum afirma domnia sa) la: rinichi (calculi renali, infectii repetate in trecut), sistemul nervos (depresie), plamani si picioare (circulatie periferica slaba). Practica meditatia cu Flacăra Violetă de cinci ani si a participat la saizeci si cinci de sedinte de meditatie. De cand practica aceasta meditatie simte o amelioare simtitoare a acestor afectiuni si o optimizare a starii de sanatate

In timpul meditatiei se simte cuprinsa de o energie pozitiva, vindecatoare.

Recomanda si altor persoane aceasta meditatie benefica.

Impresii si trairi:

- "in meditatie am avut multe viziuni reale – lucruri ce s-au intamplat".

- de multe ori, parca timpul s-a comprimat; m-am simtit extraordinar si, de fiecare data astept cu nerabdare reintalnirea de luna viitoare pentru a resimti aceasta placuta stare”.

NUME: S.

PRENUME: Mariana

ORAS: Bucuresti

PROFESIA: fost documentarist, redactor, azi se ocupa de suplimente nutritive

Doamna Mariana nu precizeaza care sunt afectiunile de care sufera, dar subliniaza: „cu voia lui Dumnezeu si cu ajutorul meditatiilor ma simt din ce in ce mai bine.” Practica meditatia cu Flacăra Violetă de un an, timp in care a participat la 12 – 14 sedinte de meditatie.

De cand practica aceasta meditatie simte o ameliorare a starii de sanatate si o siguranta de sine. In timpul meditatiei simte o stare de bine, liniste si simte ca i se reda increderea in sine. Recomanda si altor persoane aceasta meditatie.

Impresii si trairi:

- „Flacăra Violetă a intrat in practica mea si in sufletul meu; peste tot este aceasta Flacăra Violetă, acest Dar cu Har care ma ajuta mult in tot ceea ce fac.”

NUME: C.

PRENUME: Otilia

ORAS: Bucuresti

Doamna Otilia spune ca nu sufera de nici o afectiune si ca a participat la 6 sedinte de meditatie. In timpul meditatiei simte o stare de liniste si pace, de rearmonizare si de relaxare.

Impresii si trairi:

- „in timpul si dupa parcurgerea acestei meditatii ma simt mai usoara, mai linistita, mai buna, mai iubitoare, mai sanatoasa. Multumesc Bunului Dumnezeu pentru ca existati”.

 

cartea flacara violet

Carte Flacara Violet - autor Teodor Vasile

[ click pe coperta ]

Teodor Vasile

Pentru mine, cel mai important lucru ramane faptul ca la acest „experiment hotistic” au luat parte, in decursul a 9 ani, peste cincizeci de mii de participanti. Experienta benefica traita si ameliorarea anumitor suferinte au intarit increderea acestora de a reveni de fiecare data si a facut ca aceasta meditatie sa poata continua, saptamana de saptamana, luna de luna, dandu-se astfel examenul real in ceea ce priveste rezultatele benefice obtinute prin practicarea sa.

[ Teodor Vasile ]